Zaterdag 10-11-2018 Niigata, Japan. Beste koivrienden, vandaag al vroeg op pad gegaan en niet zonder resultaat… We hebben hele mooie vissen geselecteerd. 

Even naar Nagashima  gereden waar we een naar onze showa zijn gaan kijken. Deze vis, een female die we hier nog een jaartje hebben gelaten heeft een aardige ontwikkeling gemaakt. Deze vis is nu 66 cm. met een geweldige body. Altijd leuk om na een jaar weer je vis terug te zien.

Tussendoor nog wat kwekers aangedaan, even goed oriënteren wat er zoal zwemt en toen voor de lunch de traditionele Ramen gegeten. Heerlijk….

Hierna onze weg vervolgt naar onze grote vriend Katsumi San. Deze man is eerder bij ons in Nederland geweest en dan heb je jaren erna nog steeds een hele leuke band samen.  Natuurlijk met een stuk Nederlandse kaas in de hand, waar ze hier dol op zijn. Het zag er hier erg goed uit…. hele mooie vissen geselecteerd zoals: Beni kumonryu, Doitsu Ochiba, Ginrin Ginga, kin Showa, Kikosui, etc…. Ook specials met show certificaten dus echte kwaliteit dus.

Ook nog bericht uit Nederland gehad dat de Tancho’s Sanke ook goed zijn aangekomen dus dat geeft dan weer een goed gevoel. Kortom een heerlijke dag, het weer was dan niet altijd even best, maar goede aankopen gedaan. Tevreden weer terug gekeerd naar het hotel en morgen weer een nieuwe dag.

Jullie nog een fijn weekend en tot morgen.

Jurgen.