Niigata , 11-11-2018.

Goedemorgen,

we zijn weer terug bij onze thuis basis hier in Japan. Ook vandaag hebben we weer mooie aankopen gedaan. Wat grotere vissen, opdrachten waar we voor geslaagd zijn, dus niets te klagen.

Vanmorgen zijn we rond de klok van half negen op pad gegaan. Eerst even naar Ikarashi om te bevestigen dat we hier een prachtige Ginrin Soragoi voor een klant wilde aankopen. Een van onze opdrachten die zeker niet makkelijk was maar toch gelukt. Deze vissen liggen hier niet voor het oprapen, dus was dit niet makkelijk om deze in zijn soort van een goede kwaliteit aan te kopen.

Na bij deze mensen afscheid te hebben genomen hebben we onze weg weer vervolgd. Onderweg nog wat adressen aangegaan en rond het middaguur even wat gegeten bij de Filippijn.  Het eten hier in Japan is altijd goed, veel keus en goede keukens.

 

Vervolgens onze weg weer voortgezet en gestopt bij Yamanaka Ohya. Dit is dan weer typisch zo’n kweker waar echt hele mooie vissen zwemmen maar waar je het niet één , twee , drie verwacht.  maar wat ik hier zag liet mijn koi-hart wel sneller stromen…..

Een prachtige yonsai Shiro Utsuri van 74 cm. die ik wel eens even wat beter wilde bekijken. Ook zag ik hier 2 mooie Ayawakaba zwemmen, beter bekend onder de naam Ki-Shusui. twee mooie dames van 50 en 55 cm. nisai.

 En om het geheel compleet te maken nog een mooie kujaku van 50 cm. nisai female. Kijk maar eens naar die mooie huidkwaliteit.

En zo zie je maar weer, een geslaagde dag hier in Niigata.

 

in mijn nopjes met deze aankopen hebben we ook hier afscheid genomen en nog even een beetje geshopt voor op de kamer in het hotel. Vanavond gaan we lekker bbq-en dus dat wordt weer een gezellige avond en wie weet een latertje. Door het tijdverschil ben je hier helemaal van slag, maar ook dat komt goed. Jullie nog een fijne zondag!

Tot Morgen.