Japan, Dinsdag 13-11-2018

Hier zijn we weer…. we hebben er weer een dag koihunting op zitten en wederom met een goed gevoel terug gekeerd naar het hotel. Ook vandaag was het weer een goede dag, niet te veel regen, wat zon en niet te koud. daar kan in deze tijd van het jaar nogal wat verschil in zitten.

Na de mooie aankopen van gisteren hebben we vandaag nog een paar Yamabuki aangekocht bij Tanaka. Mooie vissen met een goede , mooie huidkwaliteit en met een bloedlijn van Izumiya. dat hebben we een aantal jaar geleden ook gehad en deze vissen hebben door die bloedlijn een goede potentie om door te groeien.

Rond de middag weer een heerlijke soep gegeten. Daar kun je hier geen genoeg krijgen, die heerlijke Ramen. Hierna onze weg vervolgd, nog even bij Kanno langs geweest , bij ikarashi Kazuto, Maruju, Marushin en zo nog wat verder gestruind totdat het weer donker werd. Bij Maruju nog een leuke Ai Goromo naar bovengehaald van 50 cm. Een nadenkertje…

En dan is er alweer een dag voorbij…. inmiddels half elf in de avond. Straks eens kijken wat ik nog ga doen, misschien een potje darten hier om de hoek….. Tot morgen allemaal… gr Jurgen.