Nagaoka , Woensdag  14 november 2018.

Konishiwa,

vandaag weer een bijzondere dag achter de rug. Weer een mooie aanwinst aan onze collectie toegevoegd, een Kujaku van Hirasawa yonsai en hele leuke nisai van Katsumi. Een frisse mix van allerlei variëteiten die tussen de 30 en 35 cm. groot zijn (sold). Ook hebben we  mooie ki utsuri’s aangekocht ,shime nisai met een lengte van 22-25 cm (sold).Dus het aanbod is weer groot bij Brabants Koiparadijs. We zijn bij Katsumi gestart om toch niet alleen maar grote vissen in ons assortiment te hebben.

Daarna onze weg weer vervolgd en voor de lunch weer bij de bekende Filipijn gestopt. Je kan daar goed eten en het ligt makkelijk op de route. Vervolgens zijn we nog bij Marusho geweest en mijn oog viel op een paar hele mooie Goromo’s. Toch maar even op de film gezet, want ze zijn echt beeldschoon. Mooie body, goede huidkwaliteit, sansai met een lengte van 53-56 cm.

Weer een vruchtbare dag en mooie vissen voor de winkel. Ook het weer was weer prima, maar zoals al eerder gezegd is het hier vroeg licht ‘s-morgens  maar ook vroeg donker. Morgen nog een dagje hier en dan aan het einde van de dag reis ik terug naar Narita.

Tot Morgen, en jullie nog een fijne woensdag.