Nog een paar weken en dan is het eindelijk weer zover; de reis naar Japan gaat dan weer beginnen. We vertrekken om precies te zijn op 11 november 2013 naar Japan, waar ons weer gaan bezighouden met de inkoop van de nieuwe selectie koi.

De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang, de vliegreis is geboekt, de taxi geregeld die ons naar Niigata brengt, het hotel is besproken dus wat willen we nog meer… koi, koi, koi.

De auto in Japan zit inmiddels vol, maar natuurlijk is het altijd mogelijk om uw wensen aan ons door te geven. Wat erg leuk is om te vermelden, dat het vertrouwen  in ons als winkel steeds groter wordt, het aantal zoekopdrachten wordt meer en meer, dus zoekt u nog iets speciaals, schroom dan niet om ons hierover aan te spreken zodat we hiermee rekening kunnen houden. Ongeacht uw bugdet zullen we altijd ons best voor u doen. Wij geven u hierover een eerlijk advies of iets wel of niet haalbaar is.

De opvang van vissen uit japan wordt verzorgd door Brabants koiparadijs. Indien nodig  kunnen aangekochte en gereserveerde koi bij ons blijven tot het voorjaar zonder bijkomende kosten. Wij beschikken over voldoende opvangmogelijkheden waar de koi dan optimaal verzorgd zullen worden.

Houdt onze website in de gaten, dan kunt u vanaf 11 november dagelijks ons reisverslag met de bijbehorende beeldmaterialen bewonderen.

Heeft u interesse in mail, laat dit dan weten door een berichtje te sturen naar info@brabantskoiparadijs.nl, dan ontvangt u regelmatig onze nieuwsbrief met de meest actuele informatie over Brabants koiparadijs. hierin vermelden we speciale evenementen, cursussen, nieuwe aankopen, aanbiedingen, etc…

Ook kunt u ons volgen op facebook onder Brabants koiparadijs.

We hopen u dat u veel plezier aan onze verslagen zult beleven en graag tot ziens in onze winkel, waar de brabantse gastvrijheid hoog in het vaandel staat.

Met vriendelijke groet, Jurgen, Marjan en team Brabants koiparadijs.