Jisi koiproducts heeft een nieuw jasje gekregen. Daarbij hebben we ook een aantal nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd. Hieronder meer info over de nieuwe artikelen die we bij Brabants Koiparadijs hebben opgenomen in onze winkel. Uiteraard van de hoge kwaliteit die u van ons gewend bent.

Nieuwe producten Jisi koiproducts

Nieuwe producten Jisi koiproducts

 

Jisi koifood Propolis

Supreme Propolis is ons hoogwaardige complete voer, verrijkt met het natuurlijke antibioticum: propolis. Propolis heeft een positieve invloed op het afweersysteem in het algemeen en op de lever, het immuniteitssysteem, het zelfreinigende vermogen van het lichaam, de ontwikkeling van de beenderen en de huidkwaliteit. Al jaren gebruikt door mens en dier heeft veelvuldig onderzoek aangetoond dat propolis nog meer positieve bijdragen levert aan het welzijn van Nishikigoi.

Voorjaar: Het voeren van Propolis in het voorjaar zorgt ervoor dat ze na de koude winterperiode snel een verhoogde weerstand opbouwen. Hiermee is uw Nishikigoi direct aan het begin van het seizoen beter beschermt tegen infecties en parasieten. Door de lange vastenperiode ligt de peristaltiek (langzaam voortschrijdende beweging van de darm) hoegenaamd nog stil. Dit moet langzaam op gang komen door het verstrekken van kleine hoeveelheden voer.

Na medicijnkuur: Ook vissen welke vervoerd zijn kunnen de hulp van Propolis gebruiken. Evenals na een behandeling van uw Nishikigoi met medicijnen is het goed om uw juwelen vier weken Supreme Propolis te voeren en zo uw Nishikigoi te helpen de verloren weerstand weer op te bouwen. Propolis stimuleert het immuunsysteem van de Nishikigoi, waardoor er een goede en sterke afweer wordt ontwikkeld tegen infecties. Voerperiode: april, mei , juni, juli augustus, september, oktober.

Voeren vanaf 8 graden watertemperatuur.

 

Medistin NATURAL HEALTHY KOI FOOD

Medistin is het ‘Anti Stress’ voer met Immunostimulantia voor een optimale gezondheid van uw Koi. Hiermee hebben we in tegenstelling tot antibiotica een schoon wapen in strijd tegen infecties. Verrijkt met Premix van vitamine E en diverse vitamine B, propolis en knoflook. Propolis heeft een positieve invloed op het afweersysteem in het algemeen en Knoflook is een rijke bron van Vitamine A, B1, B2, B3 en C.Uit onderzoek blijkt dat 75% van het immuunsysteem gesitueerd is in het maag-darmkanaal, ß-glucanen zijn bij vissen juist daar effectief. De Nucleotiden die direct versterkend op de darmwandcellen werken, leveren een gezondheids bevorderend effect. Wondgenezing wordt sterk gestimuleerd. De Choline verbetert de leverwerking, voorkomt vervetting en is waardevol vanwege haar ontgiftende werking. Voer regelmatig Medistin voor verbetering van groei, huidontwikkeling en kleur, maar bovenal verbeterde weerstand en bescherming tegen ziekteverwekkers.

Gebruik: vanaf 8 graden Watertemperatuur

 

Bacti boost

Jisi koiproducts Bacti Boost Ball is de snelwerkende oplossing voor waterkwaliteitsproblemen en na gebruik van medicijnen in de vijver. Eenvoudigweg de Bacti Boost Ball in het filter of de vijver doen en al meteen komen de miljarden bacteriën en enzymen langzaam vrij en beginnen met hun belangrijke werk, het opruimen van organisch slib en het afbreken van ammonia en nitriet. De vloeistof waar de bal in zit is bovendien ook al voorzien van bacteriën en enzymen, dus deze ook aan uw water toedienen. Herstelt razendsnel het biologisch evenwicht in uw vijver waardoor men helderder en schoner vijverwater en daarmee ook gezondere Koi krijgt.

Gebruik: voor elke vijverinhoud: is de Bacti Boost Ball helemaal opgelost, kunt u weer een nieuwe Bacti Boost toevoegen. Overdosering is niet mogelijk. UV-C lampen kunnen gewoon aanblijven.

Bacterial crunch

Bacterial Crunch is een ideaal opstart- en onderhoudsmiddel voor alle vijverfilters. Na toevoeging van Bacterial Crunch doen de micro-organismen hun nuttige werk. De essentiële mineralen en enzymen in Bacterial Crunch zorgen ervoor dat de bacterieculturen zich kunnen ontwikkelen en zo in een optimale conditie worden gehouden. De verschillende bacteriestammen werken zeer snel en bestrijden op deze manier ammonium, ammoniak en nitriet. Met dit product is de leefomgeving voor uw Koi gegarandeerd geoptimaliseerd met mooi helder en gezond vijverwater.

Dosering : Verdeel Bacterial Crunch over het aanwezige filtermedium. Vervolgens integreert dit slimme product in het filtermateriaal.
30 ml per 1.000 liter vijverwater. 1 liter is goed voor ruim 30.000 liter vijverwater.

Bewaar het product op een koele plek.

Brabants Koiparadijs Jisi koiproducts bacterial crunch

Jisi koiproducts bacterial crunch