Onze huislijn Jisi koiproducts is weer uitgebreid met nieuwe producten.  Inmiddels hebben we de bacterieproducten en voerlijn in een uitgebreid assortiment in de winkel geplaatst. Allen producten van hoge kwaliteit en zeer specifiek.

Hieronder een overzicht van de artikelen die we deze week hebben toegevoegd en vergeet de kennismakings-aanbiedingen niet….

 

Jisi Bacti pearls

Jisi Bacti Pearls

 

Bacti Pearls

Bacti Pearls is de meest eenvoudige en optimale oplossing om het bacteriebestand in uw filter in optima forma te brengen. Elke Bacti Pearl bevat miljarden micro organismen die meteen na het toevoegen aan uw filter hun nuttige werk gaan doen.  De Bacti Pearls zijn biologisch afbreekbaar en lossen volledig op in uw filter. De mineralen en enzymen in de Bacti Pearl zorgen er samen met de zuurstofvoorziening in de Pearls voor dat de bacterieculturen in een optimale conditie worden gehouden, zodat de Bacti Pearls ook voor langere tijd houdbaar zijn. De Bacti Pearls helpen eveneens bij het opruimen van slib in de vijver en leidingen.

Gebruik vijvers tot 30.000 liter De aangegeven hoeveelheid in uw filter of vijver doen en langzaam op laten lossen, overdosering is niet mogelijk. UV-C lampen kunnen gewoon aanblijven

Startdosering  1 liter. Onderhoud 1 liter per maand. Koel  bewaren

Inhoud:  1000 ml.

Jisi koiproducts Brabants koiparadijs (20)

Quatro Color

Quatro Color volledig diervoeder voor vijvervissen.

Met Quatro Color bent u er zeker van dat uw vissen de mooiste kleuren krijgen. De rijke hoeveelheid koolhydraten, vitamines en mineralen dragen bij aan een gezonde groei en mooie kleur. Verrijkt met natuurlijke pigmentversterkers. Niet geschikt voor herkauwers.

Gebruik: vanaf 10 graden Watertemperatuur.

Samenstelling: Carotenoïden, Astaxanthine, Spirulina, Paprika, Witvismeel, Kleimineralen. Analytische bestanddelen: Koolhydraten 40%, Eiwit 38, As 7,5%, Ruwe vetten 7%. Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A 10.000 I.E/kg, Vitamine B3 1500 I.E/kg, Vitamine E 150 mg/kg, Vitamine C 120 mg/kg.

 Jisi koiproducts Brabants koiparadijs (1)

Garlic

Garlic volledig diervoeder voor vijvervissen. Garlic zorgt voor een zuiverende werking van de darmen. Dit heeft als voordeel een verhoogde vitaliteit, weerstand en darmflora van uw Koi. Ideaal voor gebruik na het opstarten van een filter of ná medicinale behandeling. Knoflook is een rijke bron van Vitamine A, B1, B2, B3 en C. Niet geschikt voor herkauwers.

Gebruik: vanaf 8 graden Watertemperatuur.

Samenstelling: Carotenoïden, Astaxanthine, Spirulina, Paprika, Witvismeel, Knoflook, Kleimineralen. Analytische bestanddelen: Koolhydraten 40%, Eiwit 35%, As 7%, Ruwe vetten 7%. Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A 10.000 I.E/kg, Vitamine B3 1500 I.E/kg, Vitamine E 150 mg/kg, Vitamine C 120 mg/kg.