Donderdag 26-10-2017, Nagaoka Japan.

Goedemorgen Nederland,

Weer terug van een mooie koihunt vandaag. Prachtig weer dus dat doet en mens goed. En de dag werd mooier en mooier, weer mooie vissen geselecteerd, dus met een goed gevoel aangekomen in ons hotel vanavond.

We zijn vanmorgen begonnen bij het nieuwe koihuis van Hirasawa. Nou ik kan je zeggen dat daar heel wat “specials” rond zwemmen. Hier hebben we een prachtige Mugashi Ogon omhoog gehaald die mee mag naar het sprookjesdorp Kaatsheuvel.

Onze weg vervolgd naar NND. Hier was vandaag een event waar we voor uitgenodigd waren. De afgelopen periode hebben we hier al diverse keren mooie vissen van gehad dus het vertrouwen om hier vissen aan te kopen is er zeker. En dat is gelukt!


 

 

 

 

 

 

 

Zo ook bij deze twee nisai van maar liefst 63-65 cm. Een Kohaku female en een Sanke female die Kaatsheuvel komen.

Kohaku en Sanke nisai 60-65 cm. NND

Omdat we hier rond het middaguur arriveerden konden we gezellig aanschuiven aan tafel om even een lunch te nuttigen. Altijd gezellig…

 

 

 

Er is bij zo’n event altijd een lotingsysteem die de volgorde bepaald van het selecteren. En daar mee konden we goed uit de voeten. We hebben dan ook prachtige Shiro Utsuri  weten te bemachtigen, waar we eerder deze week nog  niet voor geslaagd waren, omdat de kwaliteit bij andere kwekers ons niet aanstond.


 

 

 

 

 

 

 

 

Shiro Utsuri nisai 38-43 cm. NND

 

Onze meereizende klant had voor het thuisfront ook nog een hele leuke  verrassing in petto. Een leuke kleurijke nisai mix 50-55 cm. waar je velen een groot plezier mee zal doen.

 

 

Dus al met al weer een zeer geslaagde en vooral gezellige dag achter ons. Straks gaan we weer even voor de inwendige mens zorgen en wie weet wat de avond nog brengt. Ik wens jullie vanuit hier nog een fijne dag!!!

gr Jurgen.